keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Cowboyn Jauhelihakastike

4 annosta

4 Pekoni viipaletta
400g Jauhelihaa
1 Sipuli
1 Valkosipulinkynsi
1rkl Öljyä
1tl Juustokuminaa
1tl Timjamia
1prk(410/220g) Kidneypapuja chilikastikkeessa
1prk(200g) Paseerattuja tomaatteja
1dl Vettä
1tl Suolaa ja sokeria
Ripaus rouhittua mustapippuria

  • Hienonna pekoni ja paahda pannulla.
  • Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipiulinkynsi, lisää jauhelihaseokseen mausteiden kanssa.
  • Kääntele hetki.
  • Kaada pannulle pavut liemineen, paseerattu tomaatti ja vesi sekä mausteet.
  • Anna kastikkeen kiehua noin 5 minuuttia.
  • Tarjoile riisin kera tai tortillalettujen täytteenä.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti