4 annosta
4 Pekoni viipaletta
400g Jauhelihaa
1 Sipuli
1 Valkosipulinkynsi
1rkl Öljyä
1tl Juustokuminaa
1tl Timjamia
1prk(410/220g) Kidneypapuja chilikastikkeessa
1prk(200g) Paseerattuja tomaatteja
1dl Vettä
1tl Suolaa ja sokeria
Ripaus rouhittua mustapippuria
- Hienonna pekoni ja paahda pannulla.
- Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipiulinkynsi, lisää jauhelihaseokseen mausteiden kanssa.
- Kääntele hetki.
- Kaada pannulle pavut liemineen, paseerattu tomaatti ja vesi sekä mausteet.
- Anna kastikkeen kiehua noin 5 minuuttia.
- Tarjoile riisin kera tai tortillalettujen täytteenä.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti