4 annosta
400g Jauhelihaa
1dl Maitoa
3rkl Korppujauhoja
1 Kananmuna
1dl Parmesaaniraastetta
2rkl Hienonnettua basilikaa tai persiljaa
1 Valkosipulinkynsi
½tl Suolaa
Lisäksi:
1prk(200g) Paseerattuja tomaatteja
2rkl Tomaattisosetta
½tl Sokeria
Ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1dl Juustoraastetta
- Sekoita maito, korppujauhot, kananmuna ja parmesaaniraaste.
- Anna turvota 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon jauheliha, hienonnetut yrtit, raastettu valkosipulinkynsi ja suola.
- Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Muotoile taikinasta kostutetuin käsin leivinpaperin päälle uunipellille soikea mureke. ( Voi tehdä myös vuokaan niinkuin me, koska me tehtiin kastiketta hieman enemmän).
- Sekoita kulhossa paseerattu tomaatti, tomaattisose ja mausteet keskenään.
- Valuta murekkeen päälle.
- Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä mureketta 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti