2 annosta
5 Kananmunaa
4rkl Vettä
½tl Suolaa
1/4tl Musta- tai valkopippuria
½ Sipulia
2 Keitettyä perunaa
6 Nakkia
1rkl Öljyä
Persiljaa
- Riko kananmunat kulhoon, sekoita niiden rakenne rikki ja lisää joukkoon vesi, suola ja pippuri.
- Viipaloi perunat, sipuli ja nakit valmiiksi.
- Kuumenna öljy paistinpannulla.
- Paista miedolla lämmöllä sipulia hetken aikaa.
- Lisää perunaviipaleet ja nakit.
- Kaada munakasseos päälle ja jatka kypsentämistä työntäen lastalla kohti pannun keskustaa, kunnes munakas alkaa hyytyä.
- Kypsennä munakasta hetki kannen alla.
- Munakas on kypsä, kun se pysyy hyvin kasassa, mutta pinta ei ole vielä täysin kuiva.
- Koristele persiljalla.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 3/06 -lehti.
Voi vitsi! Jos nyt voisin huutaa Viljamille, niin huutaisin, että tee mulle munakas. :DD
VastaaPoistaHah :D Kerrankin mä tykkäsin nakkimunakkaasta, en yleensä tykkää, mutta ilmeisesti ton perunan takia tykkäsin tästä :)
Poista