sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Feta-hampurilaiset (Munaton)

 4 kpl (munaton)


 Pihvit:
100g Fetajuustoa
1dl Persiljaa
2 viipaletta(paahto) leipää
1 Valkosipulinkynsi
400g Jauhelihaa
2tl Kuivattua fenkolia
1/4tl Rouhittua mustapippuria

Lisäksi:
4 Hampurilaissämpylää
Etikkapunajuurta
Punasipulia
Jäävuorisalaattia
Tomaattia
(Hampurilaiskastiketta yms.)


  • Hienonna feta, persilja ja (kuorettomat) leipäviipaleet.
  • Kuori ja hienonna valkosipuli.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  • Muotoile massasta kostutetuin käsin neljä pihviä.
  • Anna vetäytyä kylmässä noin 30 minuuttia.
  • Valele pihvit kevyesti öljyllä.
  • Kuumenna grilli ja grillaa noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes pihvit ovat kypsiä.
  • Halkaise sämpylät ja grillaa myös niitä hetki.
  • Viipaloi etikkapunajuuri ja leikkaa punasipuli renkaiksi.
  • Kokoa hampurilainen asettamalla sämpylöille jäävuorisalaatti (ja hampurilaiskastike), punajuurta, punasipulia, tomaattia ja pihvi.
  • Nosta sämpylän puolikas päälle,


Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 7/07 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Namskis. :) Feta kuuluu mun suosikkeihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma! Näissä TAAS epäiltiin tota punajuurta, mutta turhaan taas vaihteeks, se sopi sinne oikein hyvin ! :) Johtuen ehkä siitäki että laitettiin hampurilaiskastikkeen sijasta näihin perus kevyt majoneesia.. :)

      Poista