Valmistusaika: alle 30 min
10 annosta
1 Vesimeloni
4 Kiiviä tai n.300g Viinirypäleitä
2-3 Nektariinia tai persikkaa
2 Banaania
(tilkka likööriä)
- Leikkaa melonin toisesta päästä noin 1/3 pois terävällä veitsellä. Halutessasi voit tehdä reunasta sahalaitaisen.
- Koverra hedelmäliha palloraudalla tai lusikalla. Kuutioi kiivit ja nektariinit. Viipaloi banaanit. Sekoita hedelmät keskenään ja mausta halutessasi liköörillä. Täytä koverrettu meloni hedelmä salaatilla. Tarjoa kylmänä.
Ohje: K Ruoka Pirkka heinäkuu 2010 -lehti.
Mulla ihan oikeasti kuola valuu, kun luen näitä sun ohjeita ja katson kuvia. :D Mä en kestä!
VastaaPoistaHaha ;D Pitäiskö sulle joululahjaks ostaa semmonen ruokakouru tms mikä vauvoille laitetaan kaulaan kun ne syö.. voisit siitä ssitten kipata ne kuolat aina pois niin ei tarvis aina siivota niin paljon.. :D
Poista