sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Täytetty Meloni

Valmistusaika: alle 30 min
10 annosta

1 Vesimeloni
4 Kiiviä tai n.300g Viinirypäleitä
2-3 Nektariinia tai persikkaa
2 Banaania
(tilkka likööriä)

  1. Leikkaa melonin toisesta päästä noin 1/3 pois terävällä veitsellä. Halutessasi voit tehdä reunasta sahalaitaisen.
  2. Koverra hedelmäliha palloraudalla tai lusikalla. Kuutioi kiivit ja nektariinit. Viipaloi banaanit. Sekoita hedelmät keskenään ja mausta halutessasi liköörillä. Täytä koverrettu meloni hedelmä salaatilla. Tarjoa kylmänä.
Ohje: K Ruoka Pirkka heinäkuu 2010 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Mulla ihan oikeasti kuola valuu, kun luen näitä sun ohjeita ja katson kuvia. :D Mä en kestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ;D Pitäiskö sulle joululahjaks ostaa semmonen ruokakouru tms mikä vauvoille laitetaan kaulaan kun ne syö.. voisit siitä ssitten kipata ne kuolat aina pois niin ei tarvis aina siivota niin paljon.. :D

      Poista