keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tonnikalasalaatti

Valmistusaika: alle 30 min.
3-4 annosta

1tlk(200g) Tonnikalaa öljyssä
2(200g) Tomaattia
½(150g) Kurkkua
1(100g) Suippopaprika
½(50g) Punasipulia
1 Ruukku jääsalaattia
1prk(200g) Raejuustoa

Lisäksi:
Ranskalaista salaattikastiketta tai maapähkinä-kookoskastiketta

  1. Valuta tonnikala. Paloittele tomaatit ja kurkku. Viipaloi suippopaprika ja kuorittu punasipuli. Revi salaatti laakealle vadille.
  2. Asettele ainekset salaattipedille. Tarjoile tonnikalasalaatti haluamasi kastikkeen ja lämpimän leivän kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka tammikuu 2013 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti