sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kana-Tortillakupit

Näitä ihanuuksia tehtiin äitini kanssa taas perjantaina saunan jälkeen. :)

24 kpl

6 Vehnätortillaa

Täyte:
2pkt(300g) Broilerin fileesuikaleita
2rkl Öljyä
1½rkl Grillimaustetta
1rkl Sambal oelek-chilitahnaa
½rkl Limetin mehua
1ruukku Ruohosipulia
3rkl Majoneesia

Lisäksi:
1 ruukku jääsalaattia

  • Lämmitä tortillat kostean leivinpaperin alla mikrossa 30 sekuntia.
  • Leikkaa letut neljään osaan.
  • Aseta viipaleet muffinivuokien pohjille taitellen ne kupeiksi.
  • Paista 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes reunat hieman tummuvat.
  • Nosta kupit varovasti jäähtymään ja kuivumaan ritilälle.
  • Valmista täyte.
  • Paista broilerifileet pannulla öljyssä kahdessa erässä ja mausta ne.
  • Hienonna puolet ruohosipulista ja sekoita majoneesin kanssa jäähtyneeseen broileriseokseen.
  • Leikkaa jääsalaatti ohuiksi suikaleiksi ja täytä kovettuneet tortillakupit salaatilla.
  • Nostele päälle täytettä ja koristele ruohosipulilla.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.10 -lehti.

1 kommentti: