sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Jauhelihaquesadillat

Valmistusaika: alle 30 min.
8 annosta

400g Jauhelihaa
1tlk(315g) Salsadippiä (keskivahva tai vahva)
(Ripaus suolaa)
1pkt(8kpl) Tortilloja
1tlk(300g) Juustodippiä
1ps(150g) Emmental-mozzarellajuustoraastetta

Paistamiseen:
Juoksevaa rasvaseosta

  1. Ruskista jauheliha. Lisää salsadippi ja hauduta noin 5 minuuttia. (Lisää suolaa tarvittaessa).
  2. Kuumenna noin ½rkl rasvaa pinnoitetulla pannulla. Nosta tortilla pannulle ja levitä puolelle tortillasta noin 2rkl juustodippiä, 3rkl jauhelihaa ja 3rkl juustoraastetta. Käännä puolet tortillasta täytteiden päälle. Näin saat puolikuun muotoisen guesadillan. Kuumenna vielä pari minuuttia, jotta juusto sulaa.
  3. Leikkaa guesadillat pitsaleikkurilla sektoreiksi.

Ohje: K Ruoka Pirkka tammikuu 2011 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Osaisinkohan mä tehdä näitä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaat varmasti! :) Tortillalettu vaan pannulle, täytteen puolikkaalle letulle sit hetki siinä ja sen jälkeen toinen puoli käännetään vaan päälle ja annetaan vielä hetki lämmetä. :) Kannattaa kokeilla! ;)

      Poista