keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kinkku-Sinihomejuustopasta

4 annosta

1 Pieni sipuli
1 Valkosipulinkynsi
1rkl Öljyä
1ps(300g) Kinkkusuikaleita
2rkl Chilikastiketta
1prk(125g) Pehmeää sinihomejuustoa
2dl Ruokakermaa
½tl Rouhittua mustapippuria

Lisäksi:
n.300g Penne-pastaa

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Kuullota sipulit öljyssä.
  • Lisää kinkkusuikaleet ja chilikastike.
  • Kääntele ainekset sekaisin.
  • Lisää sinihomejuusto, ruokakerma ja ripaus rouhittua mustapippuria.
  • Anna kastikkeen kiehua 5-10 minuuttia, kunnes juusto sulaa tasaisesti.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 6.11 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Nams! Mä en niin välitä kinkusta ( paitsi joulu ), mutta voisin tehdä tän pekonilla. :)

    VastaaPoista